YENİCESPORLULAR AKÇA'YI ZİYARET ETTİ

YENİCESPORLULAR AKÇA

Kısa süre önce gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul ile güven tazeleyen Yenicespor Kulübü Başkanı Sebahattin Göztepe ve yönetim kurulu üyeleri, nezaket ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ali Akça'yı makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdikleri Olağan Genel Kurul toplantısı ile güven tazeleyerek göreve devam eden Yenicespor Kulübü Başkanı Sebahattin Göztepe ve yönetim kurulu üyeleri, nezaket ziyaretleri kapsamında dün saat 15.00’da Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret ettiler. Göztepe ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret esnasında Kaymakam Akça’ya çiçek ile birlikte içerisinde Yenicespor’un özgeçmişinin bulunduğu bir dosya takdim ettiler.

 

KAYMAKAMIMIZI MAÇLARIMIZDA GÖRMEK İSTERİZ

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Yenicespor Kulübü Başkanı Sebahattin Göztepe, “Yenicespor Kulübü olarak hem yönetimdeki arkadaşlarımız ile hem yönetim kurulu üyelerimizle yönetim kurulu listemizi getirerek bugüne kadar da Yenicespor’un nereden geldiği, neler yaptığı, ne noktada olduğu ile ilgili Kaymakam Beyimizi ziyarete geldik. Bunlarla ilgili özgeçmişimizi bıraktık. Bizleri kabul ettikleri için Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizler Kaymakam Beyi de maçlarımızda aramızda görmek istiyoruz. Yönetim Kurulu olarak 3 yıllık dönem içerisinde inşallah rabbim iyi sonuçlarla Bölgesel Amatör Lig’e çıkmamızı nasip eder. Yeni yönetimdeki arkadaşlarımızın futbol camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İNEGÖL, ŞÖHRETİNE YAKIŞIR BİR SEVİYEYİ TUTTURMUŞ DURUMDA

Yenicespor Kulübü’nün gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Kaymakam Ali Akça ise, “Ben İnegöl’e Kaymakamlık görevine başladıktan sonra birçok spor tesisi açılışında bulunduk. Özellikle İnegöl Belediyesi’nin yapmış olduğu spor faaliyetlerinin, semt sahalarının açılışında bulundum. Oralarda yapmış olduğum konuşmalarda da ifade ettiğim bir husus var; ‘Spor, gençlerin içlerindeki enerjiyi en meşru şekilde değerlendirdikleri alandır’. Yani gençler bizim yaş grubumuzdan biraz daha enerjik oluyorlar, bizim yaş grubumuzdan biraz daha hareketli oluyorlar. Dolayısı ile gençlerin bu enerjilerini en meşru şekilde değerlendirdikleri alan olarak sporu görürüm. Bu anlamda da çok şükür İnegöl, gerek spor kulüpleri gerek yerel yönetimlerin spora ilgisi anlamında olsun gerek okullarımızın spor faaliyetleri anlamında olsun İnegöl’ün büyüklüğüne, İnegöl’ün şöhretine yakışır bir seviyeyi tutturmuş vaziyette. Yani İnegöl’ün spordaki çıtası da çok güzel diyebiliriz. Sizler gibi spor kulüpleri aracılığı ile bu çıtayı bir adım ileriye taşıma gayreti içerisindeyiz. Bizler de bulunduğumuz makamda sizler açısından yapabileceğimiz şeyler konusunda gayret içerisinde olacağız. Ziyaretinizden dolayı duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade ederek hepinize hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00